Termohlen Injectables

Iedereen wil eeuwig jong zijn en wat is daar mis mee?

Filosofie

In uw gezicht staat uw levensverhaal geschreven. Weliswaar een korte samenvatting ervan, maar toch…. Dit keer niet met letters maar met lijntjes, plooien en groefjes. Sommige “tekens” kunnen het gezicht scherp, moe of afgemat doen lijken.
Als arts voor injectables ben ik niet in staat om uw historie te herschrijven, zou dat ook geen geschiedvervalsing zijn? Wel kan ik het verhaal beinvloeden door de mooie aspecten van uw gezicht te benadrukken en de mindere te laten vervagen. Als u zich daardoor goed en prettig voelt en uw zelfvertrouwen wellicht is toegenomen, heb ik mijn doel bereikt.
Daarentegen als ik denk dat een cosmetische behandeling niet aan uw verwachtingen kan voldoen, dan voer ik de behandeling niet uit en zal met u eventuele andere mogelijkheden bespreken.

  • Uw levensverhaal

  • Mooie aspecten benadrukken

  • Als u zich daardoor goed en prettig voelt

Eigen bijdrage aan een gezonde huid

Met injectables probeer ik de ronde, zachte vormen en vloeiende lijnen weer terug te brengen in een gezicht om op die manier de scherpe lijnen en de vermoeidheid er uit te halen. De injectables doen dat echter niet alleen. Het resultaat wordt nog mooier als u goed voor u zelf zorgt en u op die manier ook zelf uw bijdrage levert: hoe gezonder uw levensstijl hoe mooier uw huid! Het ouder worden van de huid en het ontstaan van rimpels gaat namelijk sneller als u rookt.

Onze behandelingen

Over Peter Termohlen

Peter Termohlen studeerde geneeskunde aan de medische faculteit in Utrecht. Na zijn studie specialiseerde hij zich in de huisartsengeneeskunde. Van 1979 tot 2002 werkte hij als huisarts met een eigen praktijk in Maarssen. Speciale aandachtsgebieden waren en zijn nog steeds spataderbehandeling en cardiologie. 13 jaar lang was hij voorzitter van de WDH (Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen) in noord-west utrecht.

Hij is voorzitter van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. De Vereniging zet zich in voor het waarborgen en de verbetering van de kwaliteit van cosmetische behandelingen. “Iedere behandeling moet zorgvuldig gebeuren door ervaren artsen die precies weten waar ze mee bezig zijn. Zij moeten de technieken goed beheersen en op de hoogte zijn van de laatste produktontwikkelingen. Bovendien vind ik het een vereiste dat ze over voldoende sociale vaardigheden beschikken”.

Termohlen woont regelmatig (internationale) congressen bij en volgt advanced trainingen. Met zijn ervaring leidt hij vervolgens zelf nieuwe collega’s op.

ONZE PATIENTEN

Dokter Termohlen is zeer deskundig, warm en vriendelijk. Neemt alle tijd, voel mij vertrouwd bij hem. Ga altijd met een prachtig resultaat naar huis.
LOTTE BEUKERS
Een plezierige, vakkundige man die je op je gemak stelt en waarbij de behandeling prettig en het resultaat prachtig is!
DOMINIQUE TRESMEE
Jaren lang kreeg ik opmerkingen of ik moe was en waarom ik zo boos keek. Door de behandeling van mijn frons rimpels heb ik weer een frisse blik.
PETRA DUMONT

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of voor al uw overige vragen.