Termohlen Injectables

Iedereen wil eeuwig jong zijn en wat is daar mis mee?

ONTMOET ONZE ARTSEN

Onze artsen hebben gezamenlijk zeer ruime ervaring met cosmetische behandelingen. Er wordt gewerkt met de modernste technieken en de beste materialen die door de FDA zijn goedgekeurd

Drs. Peter Termohlen
Drs. Peter TermohlenCosmetisch Arts KNMG
Peter Termohlen studeerde geneeskunde aan de medische faculteit van Utrecht en specialiseerde zich in de huisartsgeneeskunde in welke hoedanigheid hij van 1979 tot 2002 werkzaam was.
Peter Termohlen heeft als praktiserend arts inmiddels 15 jaar ervaring op het gebied van cosmetische ingrepen met injectables. Hij verricht 2500-3000 behandelingen per jaar.
Drs. Termohlen was van 2011-2014 voorzitter van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde), woont regelmatig internationale congressen bij en volgt advanced trainingen. Met zijn ruime ervaring leidt hij vervolgens zelf aankomende collega’s op.
Drs. Nora Hendriks
Drs. Nora HendriksArts, Cosmetisch Arts KNMG
Drs. Eleanora Hendriks heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de Universiteit van Antwerpen. Naast de opleiding huisartsgeneeskunde volgde zij meerdere aanvullende opleidingen die haar een allround arts maken.

In Spanje heeft Drs. Eleonora Hendriks al ruim 15 jaar een goedlopende praktijk ‘Clinica La Alegria’ waarin zij, naast succesvol huisarts, is gespecialiseerd in onder andere natuurlijke hormonale behandelingen, orthomoleculaire geneeskunde, zware metalen ontgifting, niet toxische tumor therapie, klassieke homeopathie en acupunctuur.

Na haar opleiding in cosmetische (esthetische) geneeskunde heeft zij geruime tijd geleden Clinica La Alegria uitgebreid met een anti-aging kliniek waar zij onder andere werkt met (Hyaluronzuur) injectables en Botox. Naast haar werkzaamheden in haar eigen kliniek is zij ook werkzaam in onze klinieken in Nederland waar zij met haar brede kennis en ervaring een onmisbare aanvulling is.

Zij volgt en is zelf regelmatig gastspreker op internationale anti-aging congressen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of voor al uw overige vragen.